Beoordeeld met een 8.7 - 3375 klantenreviews

30 dagen bedenktijd

Wij zijn blij met u als klant en daarom geven we u een zichttermijn van 30 dagen. Binnen die tijd mag u het product zonder opgaaf van redenen terugsturen. We verzoeken u om het in de originele verpakking te retourneren. Nadat wij het product in goede staat ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen terug op de rekening die bij ons bekend is (Bankrekening, PayPal rekening of Creditcard). Ook voor aankopen in onze fysieke winkel in Haarlem geldt een zichttermijn van 30 dagen.

 Meer informatie over ruilen en retourneren

"Tijdens de 30 dagen zichttermijn mag u het product bekijken en proberen, zoals u dat ook in de winkel zou doen. Een product mag in zekere mate in gebruik worden genomen of getest. Zo mag u een telefoonhoesje passen op een toestel en u mag een oplader op het stopcontact aansluiten om de werking te controleren. Producten mag u voorzichtig uit de verpakking halen, maar het is niet de bedoeling dat u ze daadwerkelijk in gebruik neemt."
Na het verstrijken van de zichttermijn

Als u uw product meer dan 30 dagen heeft en u bent niet tevreden, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen. We gaan dan samen met u op zoek naar een passende oplossing, want het belangrijkste voor ons is dat u tevreden bent en blijft.Garantie staat los van zichttermijn

Zaken die onder de garantie vallen, staan los van de zichttermijn. Als een product gebreken blijkt te hebben, dan lossen we dat direct voor u op. We hanteren dezelfde garantietermijn als de fabrieksgarantie, deze staat per product weergegeven op de productdetailpagina (meestal 6 - 12 maanden).Heeft u nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via 023 - 82 00 486 (NL) / 02 - 808 1158 (BE) of stuur een e-mail naar klantenservice@rrcommerce.com.