Beoordeeld met een 8.7 - 3375 klantenreviews

Annuleren of wijzigen

Wit u uw bestelling annuleren of een wijziging aanbrengen in de adresgegevens of producten? Dat is geen enkel probleem, maar is uitsluitend mogelijk tot het moment dat het pakket is verzonden. Neem daarom zo snel mogelijk telefonisch of per mail contact op met onze klantenservice. U kunt wijzigingen doorgeven tot het moment dat u per mail een bevestiging krijgt dat het pakket is verzonden. Als het pakket al is verzonden kunt u de producten na ontvangst uiteraard wel terugsturen om te ruilen of retourneren.

Neem binnen openingstijden voor het annuleren of wijzigen van een bestelling bij voorkeur telefonisch contact met ons op! Zo kunnen we de wijziging direct doorvoeren en voorkomen we dat het pakket verzonden is voordat de wijziging is doorgevoerd. Buiten openingstijden volstaat een e-mail. Deze zal de eerstvolgende ochtend direct verwerkt worden zodat uw bestelling op tijd kan worden aangepast.Heeft u nog vragen?

Neem contact op met onze klantenservice via 023 - 82 00 486 (NL) / 02 - 808 1158 (BE) of stuur een e-mail naar klantenservice@rrcommerce.com.