Beoordeeld met een 8.7 - 3375 klantenreviews

Acties bij RR Commerce B.V.

We hebben regelmatig leuke acties en aanbiedingen bij RR Commerce B.V.. Op deze pagina lees je alle informatie en voorwaarden.


Gratis autohouder bij een bestelling vanaf €30,-

Deze aanbieding is vandaag geldig!

In de maand maart hebben we een leuke aanbieding. Bij elke bestelling vanaf €30,- krijg je een gratis ventilatierooster autohouder bij je bestelling. Het product zal automatisch aan je bestelling worden toegevoegd.

Deze autohouder is compact en geschikt voor bijna elke auto en smartphone. Een ideaal product om in de auto te hebben.

Bekijk het product

Voorwaarden

  • Het promo product zal automatisch aan je bestelling worden toegevoegd vanaf een ordertotaal van €30,- inclusief btw. Desgewenst kan het product verwijderd worden uit de bestelling.
  • De korting vervalt als je een deel van je bestelling retourneert, en daardoor onder het ordertotaal van €30,- komt. Je kan het promo product retourneren of behouden tegen de normale prijs (€9,95).
  • Bij een volledige retour moet het promo product ook retour worden gestuurd. Indien het product niet retour gezonden zal worden zal de de normale prijs (€9,95) worden verrekend met het te crediteren bedrag.
  • Indien het promo product tijdens bestellen uit het winkelmandje is verwijderd, en geen onderdeel is van de bestelling, kan deze niet achteraf alsnog worden nagezonden.